Thursday, May 13, 2010

Hadiah Perkahwinan

Cuti pertengahan tahun pun dah tak lama lagi.. sure ramai yang dah terima jemputan kahwin kan..Jemputan dari sanak saudara, jiran, kawan, teman baik, adik, abang atau kakak angkat.. tak pun ex kekasih..ha ada tak... ada tak...
confirm dah ada jemputan kan..
Macam saya buat masa sekarang dah ada 6 jemputan..semuanya hujung bulan 5 dan awal bulan ni..
Kenduri-kenduri jugak..
Tapi yang peningnya kena mikir hadiah apa yer nak diberi untuk teman2 baik kan..
takkan asyik pinggan mangkuk jer...nak2 kawan haritu bagi yang besar2 harus jugak balas yang BESAR punya..
terasa lak kawan baik i nanti..
List2 dah ada....cuma tk g beli lagi pun...
Mungkin ini??hurmm
atau set ini??(cadar and comforter jer yer) ;P
atau ini simple and berguna??
haa ni hadiah perli suh masak...hehehe
nampaknya kena buat undi nii
bajet tu utnuk teman baik tk lebih 100.00(kedekut)
jiran (**.**rahsia tapi yang penting ikhlas kan)


2 comments:

nabilah_2908 said...

if sy lah kn...sy lebih suka bagi cadar... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI VIVA BIRU

onniey84 said...

thanks nabila ats cadangan tu..hmm mcm best jugak..mesti time tido asik teringat kita kan.hhaha