Tuesday, January 5, 2010

Template yang comel lagi mudah...

Jalan-jalan di blog manjalong tiba-tiba ternampak alamat blog ni...
Sesiapa yang masih mencari atau tercari-cari template atau background yang cute2..elok lah masuk blog ni..
Design memang cantik..dan yang best nya boleh edit dengan senang tanpa hilang gadjet2 yang lain...
Saya pun tengah teruja tukar2 template..masih mencari template yang sesuai...

8 comments:

lili11 said...

Tenkiu .. nanti kita gi tengok k!

onniey84 said...

ok...senang jer cara nya..seronok jer nk tukar

bloginformasi.com said...

First time belajar cara tukar layout. Mudah saja rupanya. Thanks.

Mama Biskut said...

wah..memang banyak template..cumel2..thanx for d info (^_*)

onniey84 said...

welcome mama & bloginformasi
;)

~0~ said...

thanks kak...

onniey84 said...

sama-sama zedi ;)

Eyriqazz said...

tak pandai nak tukar layout..huhuhuh...pakai yg ade aje..

Great Teacher Onizuka